Bilall Kasami

Veröffentlicht am Schreibe einen KommentarVeröffentlicht in LAJME

Të nderuar qytetarë, të respektuar anëtarë të Lëvizjes BESA dhe ju tetovarë të dashur,
Sapo e nënshkrova dorëheqjen time nga detyra e deputetit në Kuvendit e Republikës së Maqedonisë.
I nderuar që kisha mundësi gati një vit t’i shërbej qytetarit shqiptar të Maqedonisë, me kënaqësi sot po jap dorëheqje për ta pranuar sfidën e re për udhëheqjen e Komunës së Tetovës, që kështu t‘u shërbej të gjithë tetovarëve.
Na priftë e mbarë dhe mirëfestofshim në Tetovën tonë!

Bilall Kasami, kryetar i Lëvizjes BESA