Kombëtarja shqiptare e futbollit

Komuna e Tetovës është komunë që shtrihet në pjesën perëndimore të Maqedonise.Qendra e komunës gjendet në Tetove Sipas regjistrimit se popullsise ne Maqedoni te dhenat thone se vetem ne qytetin e Tetoves bashk me Recicen e Vogel kane nje popullat prej 96.129.Kurse e gjith Komuna e Tetoves te dhenat thone se mesatarish duhet te kete reth 178.337 banore. Gati 70,3 % e popullsise se Komunes se Tetoves jane Shqipetar , 23,2 % Maqedonas dhe vetem 2,2% Turq.

 

TIRANA

PRISHTINA